Enkel feriemat

Hvis du vil bruke minst mulig tid på kjøkkenet i ferien, er Picard butikken for deg.

På Rivieraen er det dyr å gå ut og spise lunsj og middag hver dag. Leier du hus eller leilighet, er det penger å spare på å spise hjemme.

Vil du ha en lettvint løsning, er Picard et hett tips. Kjeden har et rendyrket konsept som de kaller frossen kvalitetsmat. Når du går inn i en Picard-butikk, blir du møtt av et hav av frysebokser. I fryserne finner du flere hundre forskjellige frosne produkter, både råvarer og ferdige retter.

IMG_5083
Frysedisker hos Picard i Frejus.

 

Hvis du vil ha deg et komplett måltid uten noe arbeid, kan du kjøpe pakker á la Fjordland, med pasta, lasagne, gratenger osv. Er du ute etter ingredienser, kan du kjøpe f.eks. ferdig oppskåret broccoli, bønner og gulrøtter. Picard tilbyr også en masse ulike typer frukt og bær, som passer perfekt til smoothies i varmen. I butikken finner du selvfølgelig også masse is, desserter og kaker.

Når vi er i Frankrike, må vi ha ferske croissanter hver morgen. Hvis du vil slippe turen til bakeren, er Picard løsningen. De har frosne croissanter som faktisk blir skikkelig gode i en vanlig stekeovn. En pakke med 10 frosne croissanter koster ca. 3,5o euro.

Globalt har Picard nærmere 1000 butikker. Mer enn 900 av butikkene ligger i Frankrike. Her kan du sjekke hvor du finner nærmeste Picard-butikk

Tips!
Sjekk hvordan varen skal tilberedes før du kjøper den, slik at du vet at du har utstyret som trengs i leiligheten/huset. De fleste rettene skal tilberedes i varmlufts- eller mikrobølgeovn, men det finnes noen unntak.

IMG_5084.JPG
 Bær og oppskåret frukt hos Picard.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s