La Nartelle: Fin familiestrand

Du kan ikke reise til Rivieraen uten å tilbringe late dager på stranden. Plage de la Nartelle, mellom Sainte-Maxime og Les Issambres, er fin for barnefamilier.

Det finnes mange fine strender mellom Nice og Saint-Tropez, men ikke alle er like tilgjengelige. Servicetilbudet er også varierende fra sted til sted.

Vi drar ofte til La Nartelle, som er en fin og oversiktlig strand for barnefamilier. Sanden er fin og behagelig, og det finnes ferskvannsdusj, toaletter og andre nødvendigheter i nærheten. Du kan velge mellom «public beach» og flere private strender med solstoler, parasoller etc.

L1010267
La Nartelle er populær i juli.

Private strender er en ganske kostbar affære  på Rivieraen. Du få mer ut av feriebudsjettet ved å ta med pledd, håndklær, mat og drikke og slå deg ned på den offentlige delen av stranden.

På La Nartelle finnes det flere strandrestauranter. Familiens favoritt er Barco Beach. Et rimeligere alternativ er kiosken, som tilbyr varme panini-er, pølser, hamburgere, is osv.

rivierafrue pixarbay sand-289225_1280
Fin sand på stranden. 

La Nartelle kan være svært folksom i juli og august. De innfødte trekker seg imidlertid ofte tilbake mellom kl. 12 og 15, så da er det roligere på stranden.

Plage de la Nartelle er også et godt valg fordi parkeringsmulighetene er relativt gode. Men det er alltid lurt å være tidlig ute. I fellesferien er det trangt om plassen uansett hvor stor parkeringsplassen er.

Les om La Nartelle på TripAdvisor

Tips!
Sykkelbåter, vannscooter og andre aktiviteter er alltid fristende for barn (og voksne…). Det kan være verdt å vite at prisene er rimeligere før lunsj.
Husk også at vann er dyrt på stranden, så det kan det være lurt å ta med selv.

En kommentar om “La Nartelle: Fin familiestrand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s